mardi 15 juin 2010

Povestea merge mai departe

Noi ne continuam viata frumos si facem planuri pt vacanta de vara in Romania. Vladimir imi cere tot mai des "des chansons de Roumanie" si invata cuvinte in romana prin ele. Cu Anna ni se pare ca se joaca din ce in ce mai mult, aseara au jucat prinsa vreo 20 de minute prin casa.

In ultimul mesaj spuneam ca am convingerea ca are o tulburare de spectru autist ... de fapt vroiam sa spun ca asta e temerea mea, nu convingerea. Face progrese mari in vorbire, descrie mult lucrurile din jur si raspunde altfel la intrebari. Alearga prin casa si striga "am o idee! am o idee!". Si cand il intreb "ce idee ai?" raspunde "aaaaa, nu stiu" si rade. E tare haios! Am discutat cu logopeda si parerea ei este ca problemele lui de socializare sunt cauzate de retardul de vorbire( limbajul fiind achizitionat deja). Sper sa aiba dreptate si peste ani sa spunem ca ASTA a fost.

RUGAMINTE MARE : va rog nu mai lasati comentarii anonime, semnati-va pt ca vreau si eu sa stiu cine sa gandeste la noi cu drag si nu pot sa ghicesc cine mi-a scris pe blog. Nu de alta, dar stiu ca nu toata lumea care intra aici are ganduri pozitive ( daca ma insel astept un semn ;-) .

5 commentaires:

  1. salut!
    cred ca eu am un comentariu anonim...nu stiu de ce, probabil nu eram logata si nu ma intrebat nimeni nimic de logare :). O sa fiu mai atenta pe viitor, din partea mea nu sa vrut a fi anonim :)
    Pupici lui Vladu! Mi se umple inima de bucurie cand aud vesti bune de la voi!!

    RépondreSupprimer
  2. buna.
    si noi ne gandim mereu la voi.ne bucuram de cele auzite.poate ne vedem in romania.tare mult m-as bucura.
    pupici

    RépondreSupprimer
  3. Ma bucur enorm pentru voi!!! Si sper si eu cu voi ca ASTA sa fi fost!!!!! Vacanta placuta si lipsita de griji, dar plina de realizari!!!!!

    RépondreSupprimer
  4. buna
    eu sunt unul din anonimi, care va trimit numai unde pozitive, fiti fara griji...... cum si copilul meu se afla in categoria celor altfel.. inteleg foarte bine sentimentele, trairile, urcusul si coborasul prin care treceti zilnic - de 10, in curand 11 ani -
    insa numele meu chiar nu va spune nimic :( ... de aceea nu m-am semnat
    sorry...

    RépondreSupprimer
  5. Multumesc pt mesaje.

    Multumesc si mesajului anonim cu unde pozitive si sper sa avem cu totii parte de vremuri cat mai bune.

    RépondreSupprimer