samedi 8 mai 2010

Cautam un inger pazitor

Trecem prin niste momente foarte grele, avem nevoie de speranta si de mult noroc. Multumim celor care se gandesc la noi.

Edit 2 iunie 2010

Azi se implinesc exact 3 saptamani de cand am facut analizele si recunosc ca imi vine sa ma dau de toti peretii si sa urlu pana nu mai am suflare. Stiu ca inca pot sa sper ca testul sa fie negativ si sa avem un diagnostic cu care sa putem lupta sau accepta mai usor ... dar se apropie Raspunsul.


Edit nr. 2


Tocmai am aflat ca durata minima e de 3 saptamani, iar maximul de 6 ... deci urmeaza un ping pong de senzatii de cate ori va suna telefonul .... Geez!

13 commentaires:

  1. noi suntem aici! cu gandul la voi!

    RépondreSupprimer
  2. Sib, aveti grija de voi si curaj, orice ar fi! Cu drag,
    Nora

    RépondreSupprimer
  3. Doamne ajuta! mult curaj si putere va doresc , nu va dati batuti!

    RépondreSupprimer
  4. Multumesc de randuri si de ganduri. Cam greu acum pt ca suntem inca socati de ceea ce ni se intampla, asteptam inca 3 saptamani un raspuns care ne poate schimba viata in mod dramatic. Daca raspunsul va fi ok, lucrurile nu se vor schimba prea mult pt Vladi, insa vom ramane cu o speranta macar.

    RépondreSupprimer
  5. Sib, te imbratisez cu drag si ma gindesc la voi. Doamne ajuta sa primiti in raspuns ok. Delia

    RépondreSupprimer
  6. Acuma vad.
    ma gandesc la voi, sa fie bine, cel mai bine!

    Va pup cu drag.

    RépondreSupprimer
  7. nu uita de dumnezeu. mereu este alaturi de noi. va pupam

    RépondreSupprimer
  8. Vin si eu cu un gand bun, o sa fie bine! Va imbratisez tare. Doamne-ajuta!

    RépondreSupprimer
  9. sunteti ok?
    ganduri pozitive

    RépondreSupprimer
  10. Suntem bine, incepand de miercuri asteptam telefonul de la spital ... sper sa fie totusi saptamana asta si nu cealalta. Eu am fost cu Anna la Londra o saptamana ( un curs prevazut de mult si platit ce nu mai putea fi anulat) si a trecut rapid saptamana. La intoarcere Vladimir m-a primit atat de frumos, ma tot tinea de maini, mi-a cerut sa urc in masina in spate langa el si toata ziua a fost lipit de mine. Stie cantece noi, initiaza conversatii mai bine decat acum o saptamana si e minunat de dulce ... bun, pana nu si-a amintit ca tre' sa o impinga pe Anna ... si pana nu si-a amintit si ea ca e mai rapida decat el si sa ii fure vagoanele de tren si sa fuga cu ele :-)) La cat de multe stie el in aces moment cred cu convingere ca nu are niciun retard intelectual, ci mai degraba probleme din spectrul autist ... pe care am ajuns sa mi le doresc, numai sa nu fie ceea ce cred medicii ca e. Om vedea ce ne rezerva ziua de maine ... noapte buna!

    RépondreSupprimer
  11. Curaj Sib si Doamne'ajuta!

    Je croise les doigts pour vous!

    RépondreSupprimer
  12. Curaj si numai bine
    M-ai contactat pe un forum despre copii, sunt in Franta si eu
    Si noi am cunoscut asteptarea aceasta, daca te pot ajuta cu ceva, nu ezita
    Curaj,
    cu drag
    vn_edelweiss

    RépondreSupprimer
  13. Vn_edelweiss, multumesc de mesaj. Si eu te citesc si pe DC si pe forumul francez, la "enfants différents", pe care il citesc de multa vreme incercand sa descopar probleme similare cu ale noastre. Nu pot decat sa zic ca te-as strange in brate ...

    RépondreSupprimer