mercredi 8 décembre 2010

Multumiri

Va multumesc ca sunteti aici, ca citit si imi spuneti o vorba buna.

Am primit ieri mesaj de la o mamica cu o fetita cu o boala foarte grava care imi spunea ca nu mai poate sa vorbeasca public despre asta si ca se simte agresata de curiozitatea bolnavicioasa a unora ... cred ca are dreptate, unii pur si simplu se hranesc din drama altora ce se transforma incet intr-o telenovela numai buna pt ora 5 ...

Asta e unul din motivele pentru care mi-am facut blogul privat, pt a evita acei spectatori si amatori de drame in viata altora.

Azi Vladi a avut bilant dupa 1 an de logopedie. Noua lui logopeda (din septembrie) a fost foarte mirata de cat de vorbaret e si de cate stie. A spus ca are un bagaj destul de mare de cuvinte, dar inca nu se afla in comunicare reala. Sau nu intotdeauna.

Un exemplu de azi:

Ea:- ce e asta?

V: -o barca cu motor.

Ea:- si merge repede barca cu motor?

V: - Barca cu motor poate sa mearga mai repede decat soricelul verde. :D

Soricelul verde fiind personajul unui cantec de copii: Une souris verte :D, iar in videoclip fuge f repede.

Ma gandesc ca la bilantul de acum 1 an stia cateva cuvinte si nu pronunta o gramada de consoane ... merge inainte, incet, in ritmul lui, dar merge inainte asa cum poate.


Intre timp au aparut si pupilele la omuletii pe care-i deseneaza.

Multumesc inca o data ca sunteti aici!

4 commentaires:

  1. Sib sunt sigura ca avand ajutorul specialistilor si cu tine alaturi Vladi va progresa, in ritmul lui dar trebuie apreciat fiecare lucru nou pe care il invata.

    RépondreSupprimer
  2. Eu ma bucur tare mult pentru fiecare progres, oricat de mic a lui Vladi, si chiar daca nu scriu mereu, ma gandesc la voi, si sunt convinsa ca Vladi alaturi de tine si cu ajutorul specialistilor va progresa foarte mult!
    Felicitari pentru pupile!Acum omuletul este chiar perfect! Toate cele bune!

    (o barca de jucarie -(sau dintr-o carte, nu ai specificat exact)- poate sa mearga mai repede sau mai incet decat un soricel dintr-un cantecel! - spune bucatica aia din mine...stii tu care!)

    Va imbratisez cu drag!
    ana

    RépondreSupprimer
  3. Wow, ce mesaj imbucurator !!! Sa o tineti tot asa.
    Imi place omuletul tare mult. Zambeste :-)

    RépondreSupprimer
  4. Continuati sa mergeti inainte, in ritmul vostru.

    RépondreSupprimer