mercredi 13 octobre 2010

De azi blogul meu e privat

Randurile acestea le voi imparti de acum doar cu persoane speciale care ne urmaresc cu drag ... de o luna nu mai puteam scrie nimic pt ca blogul a ajuns sub ochii prea multor persoane. Una din ele chiar prea aproape de mine pt a imparti cu ea chiar si acest jurnal intim ... zic intim pt ca uneori e mai usor sa imparti bucurii si tristeti cu oameni necunoscuti decat cu cei de langa tine.
Noi incercam sa ne obisnuim cu diagnosticul ... am perioade de razvratire si altele de disperare. Dar vreau sa invat sa ma bucur de momentele frumoase pt ca nu stiu cat vor dura. Acum e tarziu, voi reveni curand cu vesti ... tare ma bucur ca am facut pasul acesta de a face blogul privat.

7 commentaires:

  1. Multumesc pentru incredere. Curaj pentru mai departe. Nu te razvrati si nu dispera, ramai lucida si fa ce ai de facut.

    RépondreSupprimer
  2. ma bucur ca ai gasit modalitatea asta, pt ca iti face tare bine sa te descarci undeva, te pup.

    RépondreSupprimer
  3. Sib, iti multumesc pentru incredere. Voi fi aici si ma bucur enorm ca o sa continui sa scri, o sa te ajute sa te descarci.
    Pupici lui Vladi de la noi!
    Tot vroiam sa iti zic ca Stefan, uneori isi aminteste de voi, si ma intreaba - "mami, cand mai vin copii aia care nu vorbeau romaneste?" Abia dupa ce ati plecat a realizat ca nu a avut timp sa va cunoasca...
    Cu drag. Ana

    RépondreSupprimer
  4. Multumesc, Sib! Sa iti dea Dumnezeu seninatatea de a te bucura de prezent fara a te gandi la ce ar putea aduce ziua de maine.

    RépondreSupprimer
  5. Hei...va pupam si te pup! Restul am vorbit...si vom mai vorbi! :)
    Este foarte bine ca ai decis ce ai decis in legatura cu blogul...si eu as fi facut acelasi lucru!

    RépondreSupprimer
  6. numai bine si din partea noastra si multumim pentru incredere!

    RépondreSupprimer