lundi 15 juin 2009

Si tot asa ...

Multa lume ma intreaba ce diagnostic are Dadi ... nu are niciun diagnostic pt ca este inca mult prea devreme. Deocamdata are o intarziere psihomotrica si tulburari praxice ( adica de indemanare). Nici nu ne dorim un diagnostic, ci doar sa ne trezim intr-o zi ca a crescut bine mersi cupilu' si ca e fericit. La sfarsitul lui iunie avem marea intalnire cu neurologul ... in sfarsit ! Si sper sa nu primim vesti rele. In functie de cum va evolua Dadi in urmatorii ani, vom vedea daca va fi doar neindemanatec sau daca e dispraxic. Sau ...


In rest ne merge foarte bine. :-)) Anna e in forma de zile mari, e o mare strengarita, dansatoare si hotomana ( fura scutecul cand vreau sa o schimb si fuge cu el pana in celalalt capat al patului chiuind de bucurie). Face si primii pasi: nu mai mult de doi, niciodata! Din principiu, dom'le! Sanul mamei e inca cea mai tare suzy din lume, nimic nu ne desparte :-))) Iar dimineata la trezire sta macar 5 minute intinsa frumos langa mine si-mi zambeste cuceritor.


Dadi vorbeste tot chineza si un pic de franceza. Ha, ha! Mai nou scoate propozitii, de-mi creste inima ca un cozonac bun de casa. Sambata eram la o nunta, si R. a plecat pana afara la masina, D. l-a cautat peste tot cu privirea si apoi m-a intrebat pronuntand corect: "Où est papa ?" . I-am spus ca a plecat pana la masina si revine, apoi m-am uitat rapid in stanga si in dreapta sa vad daca nu cumva a remarcat cineva ce bine discut cu copilul meu :))


De 2 saptamani a inceput operatiunea olita si ne mege destul de bine. Remarcabil as spune, avand in vedere faptul ca pediatra spunea ca nici nu merita sa incerc cu el asa devreme. Iar de 2 zile vrea sa faca direct la toaleta.


Si tot asa ...

1 commentaire: