lundi 18 mai 2009

Paranoia de mamica

Spuneti-mi ca o sa rad de mine peste cativa ani!! Ca trebuia sa las in pace copilul sa creasca in ritmul lui. Ca se putea si fara sa ma joc cu el pe covor ore intregi si sa-l antrenez prin parcuri sa se catere peste tot. Ca mai bine ma bucuram de anii astia decat sa bocesc toata ziua in perna si sa vad viata in negru ( cu tonuri de roz din cand in cand, recunosc). Abea astept sa-mi ziceti asta !!! Pana atunci continuam asa cum am inceput. Noroc cu sotul ca el echilibreaza balanta, e optimistul casei!
Sunt constienta ca nu-i asa o mare tragedie ca fiu-miu nu va fi un sportiv de performanta ( nici eu nu sunt si nici nu voi fi ) sau ca mai sparge una alta ... dar imi zic si eu ca daca anticipez viitoare dificultati si il ajut la timp, va avea mai putine greutati decat ar fi avut daca as fi fost doar spectator in viata lui. Am zis!

4 commentaires:

  1. uite, iti spun eu: o sa razi peste cativa ani! dar nu o sa razi de tine, o sa razi pentru ca eforturile si lacrimile toate de acum iti vor fi rasplatite cu zambete si ghidusii. numai cine nu e mama nu te poate intelege. caci cine are un pui de om stie ce inseamna sa faci toate eforturile sa ii fie bine puiului. viata e frumoasa iar tu ai doua minuni de copii. ai sa vezi, totul va fi bine...

    RépondreSupprimer
  2. Siguuuur o sa razi peste o vreme!
    Dumnezeu ti-a dat 2 minuni si ar fi pacat sa umbresti clipele frumoase de ganduri negre...
    Pup familia frumoasa!
    Florina A.

    RépondreSupprimer
  3. Sa dea Dumnezeu ca peste cativa ani sa ai numai lacrimi de bucurie in ochi, privind la Dadi.
    Capri

    RépondreSupprimer
  4. de cite ori am avut aceeasi senzatie, aceleasi ginduri...

    RépondreSupprimer